En sund(ere) dessert

Træning i går

Gid det var så let;)

Indtil videre har jeg slet ikke holdt min plan for denne uges træning. Dog har jeg bare byttet lidt rundt og tilføjet en ekstra dag med styrketræning. Jeg fil lyst til at gå tilbage til et splitprogram, så jeg har omarrangeret lidt.

I går trænede jeg skuldre, triceps og biceps

  • Upright barbell rows 7kgx12x3
  • Standing shoulderpresses 6kgx12x3
  • Front raises 5kgx12x3
  • Side lateral raises 5kgx12x3
  • Dumbbell curls 6kgx12x3 superset push ups
  • Cable hammer curls 10kgx12x3 superset Tricep pushdowns 17,5kgx12x3

Jeg trænede sammen med en veninde, som viste mig en masse øvelser, som jeg ikke har brugt før. Og det BED virkelig rigtig godt alle de rigtige steder. Jeg tænker at tage curls fra og så lave excentric pull ups i stedet for, for at få det øverste af ryggen med også.

Jeg forsøgte mig også med lavere vægt og flere øvelser. Og det føltes egentlig godt. Normalt syrer mine muskler ikke rigtigt. De holder bare op med at virke, så at sige. Men denne gang brændte og syrede det virkelig. Så det vil jeg forsøge mig lidt mere med, og se hvordan det føles henad vejen.

IMAG0363 (1)Dagens aftensmad: En blandet salat med Kylling, hvedekerne, spinat og mozzarella, tomat, ananas, rucola- og romainesalat, tomat, agurk, ærter og pesto. Dejlig!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En sund(ere) dessert