Dumbbell benchprees

Mad mad mad.. Uhm..

tumblr_modg62tn0h1rkgqlyo1_500

For mig er sundhed ikke kun at træne og at spise sundt langt det meste af tiden. Det handler i høj grad også om at elske og respektere min krop, og byde den det bedste – også af mine tanker. Det lyder mega hippie agtigt og langhåret, jeg ved det godt. Men jeg er ret sikker på at ens indstilling til ens krop og madvaner kan påvirke ens fremskridt.

Hvis man træner, fordi man hader sin krop, sulter den og tæver løs på sig selv i fitnesscenteret uden at lytte til sin krops signaler, så er den livsstilsomlægning hurtigt ovre. For de færreste kan holde sådan en livsstil ud. Det ER hårdt at tage sig selv i nakken og påbegynde en sund livsstil. Det ER svært og kan også være frustrerende til tider. Men hvis ens mindset er, at man elsker sin krop og derfor vil give den det, der er bedst for den, så er det i den grad lettere at leve af gode, sunde ting. Synes jeg.

Selvfølgelig er det hårdt at træne – meningen er jo, at man presser sig selv lige til grænsen, så kroppen kan forbedre sig. Men hvis man gør det i harmoni med sin krop, og samtidig føler glæden over at mærke sin krop samarbejde og præstere, så bliver det ligefrem DEJLIGT og SJOVT. Indrømmet – nogle dage er det bare hårdt slid. Men langt de fleste dage går jeg altså smilende ud af træningscenteret og har det rigtig godt.

Billedet der mindede mig om, at man ikke skal modarbejde sig krop, men samarbejde med den. Fyld den med sund mad, fordi det giver den næring og energi til at præstere og udvikle sig. Lad være med at sulte den og nægte den brændstof. Selvfølgelig kan det for nogle være nødvendigt at være i kaloriunderskud i en periode. Men så nyd de kalorier, du indtager. Og lad være med at have dårlig samvittighed over dem. De skal være der for at give dig en smuk krop.

– Hippie over ‘n out;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dumbbell benchprees