Ferie

NUMSE: Glute bridges

 

Indrømmet, jeg er lidt røvfikseret i øjeblikket. Heldigvis handler det da mest om min egen røv, så jeg generer ikke nogen med det:p

Jeg har altid haft en temmelig flad bagdel. Og så en ret blød en af slagsen. Men det bliver der stille og roligt rettet op på, kan jeg se og mærke. Men derfor husker jeg den stadig hver eneste gang, jeg træner. Jeg roterer lidt mellem forskellige øvelser, da jeg har tendens til at komme til at kede mig lidt, og komme til at sidde fast i en øvelse og ikke rigtigt udvikle mig i forhold til at tage mere vægt på og tage flere repetitioner. Og så er det jo godt, at man kan træne de samme muskler på mange forskellige måder. Og lige i øjeblikket står den på glute bridges hos mig

Man udfører dem liggende på gulvet. Det er vigtigt, at man forsøger at holde ryg og hofter på en lige linje. Ikke noget med at svaje i ryggen eller ikke at få hofterne højt nok op. Forestil dig en linje fra knæene og ned gennem dit bryst. Det er også vigtigt, at man virkelig får kontakt til muskulaturen i balderne, og lige klemmer godt til, når man når toppen af bevægelsen, og lige holder det klem i et par sekunder. Og så sænker sig kontrolleret og langsomt ned igen. Hold spændingen og lad være med at “flade ud”, når du når gulvet. Og så skulle der gerne være garanti for en øm numse.

Selv bruger jeg en vægtskive på 10 kg ovenpå hofterne/det nederste af maven. Man kan også bruge en kettlebell, en barbell eller hvad man nu lige har til rådighed.

Her er en video:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie