En blog? Om træning??

Min kropstype

Jeg har altid været slank og lidt ranglet. Så træningen har ikke fået en plads i mit liv, fordi jeg skal tabe mig. Jeg er 172 cm høj og vejer i skrivende stund 56 kg, og jeg er en str. 34-36 i tøj. Nej faktisk vil jeg gerne tage på og ændre på min kropssammensætning. Der skal noget mere muskelmasse på, og fedtprocenten skal lidt ned. I øjeblikket er jeg nok, hvad man vil kalde tyndfed, og det har været meget værre. På trods af min spinkle krop, har jeg i lang tid været ret æhm.. Blævret.. Og det er jo ikke dét, der er flot. I løbet af de sidste måneder har jeg dog kunnet se en ændring på min ryg, mine arme og min numse. Så det virker altså! Yes!

Man kan (meget groft) inddele kroppen i tre typer: body-type-calculator-2

Endomorphen vil have tendens til overvægt, et langsomt stofskifte, pæreform og vil have svært ved at tabe sig. Hun vil have medium til kraftige led og knogler og generelt tage sig robust ud.

Mesomorphen er i min optik heldig. Hun har let ved at opbygge muskler, taber let fedt og har en naturligt stærk krop. Hun har medium størrelse knogler og led, og vil se atletisk og sund ud.

Ectomorphen, det er mig. hun har svært ved at opbygge muskelmasse, har et højt og effektivt stofskifte, har lange ben og arme med små led, og vil se tynd g i nogle tilfælde ranglet ud.

Så jeg har selvfølgelig lidt af en udfordring. Min krop vil nemlig helt naturligt gerne brænde de kalorier af, som jeg skal bruge til mine muskler. Så der skal virkelig spises igennem. Og eftersom musklerne kun i lille grad responderer på træning, så skal der tung træning til. Derfor har jeg droppet Stram op-holdene i Fitness World, og har i stedet sneget mig over til mændene i frivægtsområdet. Det er lidt skræmmende, når der står en gut på 120 kg ved siden af, som ser ud som om han godt kunne bruge mig som håndvægt. Men jeg vælger at tro på, at de enten ikke lægger særligt meget mærke til mig, eller synes det er sejt, at jeg gør noget ved det.

pg_351250311

Her er et billede af mit udgangspunkt. Det er godt nok nogle år gammelt, men det passer meget godt med, hvordan jeg så ud, da jeg begyndte at træne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En blog? Om træning??