Et mellemmåltid

Status på form

Så fik jeg endelig min roomie til at tage nogle billeder af mig, så jeg kan følge lidt med i, hvad der sker med min kære krop. Jeg var lidt overrasket over, at jeg faktisk ser meget harmonisk ud. Jeg synes ellers altid, at mine hofter og lår virker for store til min overkrop, når jeg kigger mig i spejlet. Men ikke længere, åbenbart. Jeg synes også, at min ryg er blevet bredere. Jeg har de der bitte bitte små lovehandles, og dem vil jeg gerne af med. Men mon ikke de ryger af sig selv på et tidspunkt.

 CIMG1663

CIMG1664

CIMG1667Jeg er som sagt selv positivt overrasket. Men det er da stadig lidt af en overvindelse at skulle lægge sådan nogle billeder op.. Men jeg synes, at det hele er godt på vej. Man kan se antydningen af lidt muskelmasse på maven, taljen er blevet smallere, ryggen lidt bredere og numsen fyldigere. JA! Den har været fladere. Men nu er den da ikke helt pandekage længere! Yes!:D

Jeg tænker at tage billeder hver måned. Og så håber jeg at der vil være en forskel at se fra gang til gang.

Shortsene var forresten noget af det jeg købte fra Workoutshop. De er fra Purelime, og helt fantastiske. Jeg havde dem på på en powerwalk lige før, og aldrig før har jeg haft så komfortable trusser på. De bliver siddende, hvor man har sat dem, og det er godt nok rart! Jeg skal i hvert fald have flere, og også gerne noget mere fra deres seamless linje. Især sportstoppene er jeg lidt lun på..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et mellemmåltid