I'm baaack...

Fitnessguru

Jeg har set Fitnessguru nævnt mange steder efterhånden, og har hørt mange gode ting om især deres proteinpulver. Og siden jeg er kørt ret træt i det jeg allerede har, så var det jo en helt fin anledning til at bestille fra Fitnessguru.se.

CIMG1689Jeg bestilte deres OneWhey (som er et valleproteinpulver) i smagen Strawberry white chocolate. Og det lyder jo meget lækkert egentlig.. Haps! Og en prøve på smagen Kiwi youghurt. Jeg var ellers ret tæt på at bestille en bøtte af hver, da de kun koster hvad der svarer til 139 danske kroner for et kilo. Men jeg tænkte, at det var bedst liiige at teste kiwien lidt, da der åbenbart er delte meninger om, om den smager godt eller skidt.

I pakken medsendte de desuden en pakke Fitnessnudler (griner lidt af navnet:p) helt gratis! Det er simpelthen 200 g nudler, som kun indeholder 4,5 g kulhydrat og 9 kcal og udelukkende består af kostfibre. Ret vildt… Jeg har tænkt mig at teste dem i aften. Bliver spændende! Jeg har undersøgt mig frem til, at de også hedder shirataki yam nudler, og kan købes hos mange kinesiske købmænd for en lidt lavere pris end de 29 svenske kroner, som sådan en pakke koster hos Fitnessguru.

Og så kom pakken super hurtigt frem! Jeg bestilte Mandag kl. 14 og den var fremme i dag Onsdag kl. 10. Det er sgu go’ service! Og jeg glæder mig til at give en lille anmeldelse af godterne:)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm baaack...