Zombies run (Powerwalk)

I’m baaack…

jeg har i lang tid ikke haft så meget lyst til at blogge. Der har heller ikke været så meget at sige. Jeg var syg  i 3 uger – nåede simpelthen at få influenza, halsbetændelse og forkølelse i forlængelse af hinanden. Og så lige oven i mine eksamener. Så jeg havde 4 uger, hvor jeg næsten ikke trænede, fordi jeg var travl, elendig , træt og ikke havde overskud til både at blive rask, at træne og gå til eksamen. Så træningen måtte lige lade livet for en periode.

Men nu er jeg blevet BA i uddannelsesvidenskab og har sommerferie indtil September, hvor jeg begynder på kandidat i pædagogik på KU. Og NU skal det der træning altså have en skalde! Jeg har fået gang i træningen igen og træner nu i centeret 3-4 gange om ugen. Og så powerwalker og løber jeg de andre dage, så jeg ikke har mere end 1-2 stillesiddende dage om ugen. Og dem tager jeg kun, hvis jeg har ømme ben, og trænger til at hvile. Og jeg er GLAD for det! Jeg har det allerede meget bedre med mig selv, har mere energi og er bare mere lykkelig.

  Og så synes jeg jo lidt, at den kære Sokrates har ret. Det ér en skam aldrig at få set sin krop så god, som den kan blive, før det er for sent. Jeg har selvfølgelig maaange gode år endnu, but still;p

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Zombies run (Powerwalk)