Gode deller

Zombies run (Powerwalk)

Jeg er ikke sååå glad for at løbe. Men Zombies run app’en hjælper virkelig. Jeg smuttede kun ud på en tur, fordi jeg ville have næste del af historien:D

Jeg powerwalker det meste af vejen, og løber, når jeg skal undslippe zombierne. Og det fungerer fint for mig, indtil jeg lige har fået en lidt bedre kondition. Jeg har ikke løbet siden jul, hvor jeg gav op på grund af al sneen. Og så har jeg bare ikke haft lyst til at starte igen. Men zombierne giver mig blod på tanden, no pun intended;)

zombies run1

Som i kan se,blev jeg ikke fanget af nogen zombier i dag.

zombies run1Man kan ret tydeligt se, hvor der var zombier efter mig. Missionen (det kalder spillet det..) varede 28 minutter, men jeg skulle også lige nå hjem. Og man bliver ved med at blive jaget og samle ting op, når missionen er slut, så the fun continues. Man kan også sætte missionerne til at vare en time, men så ville jeg nok kede mig, hvis der var så langt mellem “talestykkerne”.

Jeg har skrevet lidt mere om app’en her, hvis nogen er nysgerrige: http://fitnesser.bloggersdelight.dk/?p=244

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode deller