Numsehavre?

Dagens træning 10-04-13

Unavngivet

Dagens træning fra i går. Eller i forgårs er det jo ved at være blevet. Progressionen i mit program foregår således, at jeg træner med samme vægt ved 4 træningspas. Først med 6 reps, så med 7, så med 8 og så med 8 igen – bare for at jeg lige kan få lov at føle mig lidt sikker i det, og være helt sikker på, at jeg er klar til mere vægt. Og så mærker jeg selvfølgelig efter, om det nu også er optimalt. Skal jeg have en gang mere med 7 reps, så gør jeg det. Og kan jeg nøjes med en gang med de 8 reps, før jeg øger, så gør jeg også det.

I morgen skal jeg træne sammen med min bror i Fitness.dk. Han har ikke set mig træne før. Og jeg har heller ikke været i .dk før. Men det skulle åbenbart være lidt mere upscale end Fitness World, hvor jeg normalt kommer. Det bliver hyggeligt, og jeg glæder mig:)

2

  • Michelle

    Hej Maiken. 🙂 Jeg tænkte på om du på et tidspunkt vil ‘oversætte’ din træning? Altså skrive hvad fx. side lats er osv. For jeg er lidt på bar bund med de ‘smarte’ ord.

    Ellers en rigtig fin blog, som jeg glæder mig til at følge 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Maiken

      Jo selvfølgelig vil jeg det. Jeg vil kigge på at få lavet et indlæg med youtubevideoer til alle de øvelser, jeg bruger:) Og tak for din kommentar, det er den aller første:D

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Numsehavre?