Dagens træning

Mit træningsprogram

Hvis jeg havde haft pengene til det, så havde jeg skaffet mig en personlig træner og havde fået lagt et personligt træningsprogram. Men jeg er studerende og mit pengetræ har endnu  ikke givet afkast. Så jeg har fundet et program på nettet, og har rettet det en smule til efter mine præferencer og min formåen. For programmet er altså lavet til, mænd. Og de er jo bare naturligt stærkere end kvinder. I hvert fald hvis begge er utrænede. Så jeg laver f.eks. ikke chin-ups-ups eller bænkpres med stang og vægtskiver. For jeg kan ikke hive mig selv op, og jeg kan knap nok lave et eneste ordentlig pres med stangen uden vægt på. Jeg bruger dette program: http://news.bodylab.dk/artikler/261-storre-muskler-back-to-basics, og har som sagt ændret lidt på det. Jeg kører heller ikke slavisk efter, hvilke dage jeg træner. Jeg holder mig bare til, at jeg skifter mellem de to split, og ikke må træne mere end to dage i træk.

Mit ene split er Bryst, skulder, triceps og mave.

–          Dumbell benchpress 4 set

–          Dumbell shoulder press 4 set

–          Dumbell side lateral raises 4 set

–          Lying dumbell tricep extensions 4 set

–          Valgfri maveøvelse med vægt  8 reps 4 set

Mit andet split er ben, ryg og biceps.

–          Squat 4 set

–          Siddende Calf raises i maskine 4 set

–          Dumbell rows 4 set

–          Wide-grip pulldowns 4 set

–          Cable rows 4 set

–          Dumbell curls 4 set

–          Cable kickbacks 4 set

Det er meningen, at jeg skal blive i stand til at køre programmet som det er. Men indtil videre har jeg valgt erstatninger, som jeg mener kan gøre mig stærkere, så jeg senere kan blive i stand til det. Og så har jeg tilføjet lidt isolationsøvelser til ballerne, i håb om at de vil respondere hurtigere.

Desuden varmer jeg op med 10 minutters rask gang på løbebåndet eller 10 minutter på crosstraineren. Og så strækker jeg grundigt ud efter træningen. Ikke fordi det mindsker ømheden dagen efter (for det gør det ikke!), men fordi jeg gerne vil beholde min smidighed.

tumblr_mc0n6up8bX1rresn0o1_500

True that.. Så der er ingen undskyldninger. Personligt arbejder jeg på at lære at elske at træne om morgenen, da jeg tit arbejder om aftenen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning