Om at holde motivationen

Dagens træning

22-04-13

I går stod den på lår, numse og biceps, så i dag gik det ud over skuldre, triceps og mave. Udover øvelserne der på notepad’en, lavede jeg også nogle maveøvelser. Først sit-ups på en skrå(decline)  mavebænk. Jeg lavede to sæt af 12, og så var jeg brændt ud. De skal laves heeeeeelt laaaaangsomt og meget kontrolleret både på vej op og på vej ned. Og man skal helt op, så man mærker sin mave mod sine lår, og skal helst ikke lægge sig helt ned på bænken, bare lige røre den med ryggen, så man holder en konstant spænding. Den anden øvelse lavede jeg ved at lægge mig på ryggen på en bænk, strække benene ud og så løfte dem op, så de står lige op mod loftet, og derefter lidt ned under vandret. Igen skal det gøres meget langsomt og kontrolleret. (Vil man gøre det hårdere, kan man løfte numsen fra bænken, når man løfter benene). Den går lige i de nederste mavemuskler, som ellers kan være lidt svære at nå. Af dem klarede jeg også kun 2 sæt af 12. Og mine mavemuskler hader mig nu, kan jeg godt fortælle jer!:D

Og som i måske kan se, hvis i har set andre af mine træningsindlæg, så er jeg gået op i vægt. Jeg elsker følelsen af at skulle have en tungere vægt. I de fleste af mine øvelser smider jeg flere kg på hver 2. uge, men øger antal af reps hver gang. Og jeg glæder mig, til jeg er færdig med de shiny vægte i alle øvelserne, og kan bruge de seje, tunge vægte på 12kg og op (de ser altså lidt cool ud, altså;)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at holde motivationen