Når man er syg..

Et nyt træningsprogram

Jeg må indse, at jeg i øjeblikket har så latterligt travlt, at jeg hverken har tid eller energi til at træne minimum 4 gange om ugen. Det der bachelorprojekt skriver ikke sig selv jo..

Mit nuværende program kræver, at jeg træner 4 gange om ugen, ellers får jeg ikke de ønskede resultater. Derfor har jeg valgt at lave mig et full body program i stedet for det to split, jeg bruger i øjeblikket. Split betyder at man deler programmet op i forskellige muskelgrupper, som man skifter mellem at træne. Jo flere split, jo flere dage kan man træne, da man rammer den enkelte muskel sjældnere. Jo flere split, jo mere koncentreret arbejder man med en muskelgruppe, når man træner den. Til gengæld træner man den sjældnere.

Et full body-program er det samme program hver gang, tre gange om ugen. Det er vigtigt, at man bruger sin tid og sine kræfter klogt, og bruger de store øvelser, som sætter flere store muskler i gang. Derudover har jeg valgt to isoliationsøvelser – curls til mine bicps (de er ved at blive vildt seje!:D) og cable kickbacks til numsen.

  • squat 4 set 6-8 reps
  • Dumbbell rows
  • Cable kickback
  • Dumbbell benchpress
  • Standing dumbbell  shoulderpress
  • Dumbbell curls
  • Mave – to slags øvelser.

Jeg tænker, at jeg skal tilbage til mit to-split, når eksamen er overstået, og jeg igen er lidt mere herre over min egen tid.

Jeg var til pole dance i dag. Og det gik ret okay. Og jeg fik gloet på mig selv i spejlet og kunne konstatere, at jeg er ved at få ret muskuløse lår, og pænt formede arme:D Jeg har virkelig stået og tjekket mig selv ud i det er spejl, som fyldte en hel væg..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man er syg..