Yay;D

Fitnessguru

Så fik jeg prøvet både One Whey Strawberry white chocolate og Kiwi youghurt. Og haps siger jeg bare! De smager begge rigtig godt, opløses let og har tilmed (og aller vigtigst) et rigtig godt indhold. Og så er det billigt. Kun  ca. 139 danske kroner for et kg!

Udgaven med hvid chokoladesynes jeg, smager mest af jordbær, og så med et strejf af chokolade. Den har en lille smule syrlighed, så den ikke bliver vammel. Det er det første proteinpulver, som jeg faktisk synes er direkte lækkert! Så den køber jeg helt sikkert igen.

Den med kiwi er også god. Den har en rigtig lækker youghurt syrlighed. Jeg tror dog, man skal blande lidt mindre vand i end de anbefaler for at få det fulde udbytte af smagen. Den kan jeg helt sikkert også sagtens finde på at købe igen. Så udelukkende topkarakterer til fitnessguru.se for dejlige produkter og hurtig levering (under to døgn!). Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg køber noget derfra:)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Yay;D