Dagens træning

Farsbrød

CIMG1654

Til et farsbrød skal der bruges:

  • oksekød 8-12% fedt 500 g
  • Løg 150 g
  • Feta 19% 80 g
  • 1 æg
  • Salt, peber, hvidløg og rosmarin efter smag.

Løgene snittes og fetaen smuldres. Det blandes med æg og krydderier. Blandingen vendes forsigtigt sammen med kødet. Man skal ikke være for voldsom, da man ellers ødelægger fetaklumperne. Det hele placeres i et ildfast fad, hvor det formes til et “brød”. Det gøres lettest med hænderne, også selvom det føles lidt ulækkert. Til sidst bages farsbrødet ved 175 grader i 40 minutter.

Der er 1252 kcal og 133,02 g protein i hele portionen. Men der er til 3-4 portioner her. Man kan krydre det på mange måder og kun fantasien sætter grænser. Jeg tænker, at det sikkert også ville være spændende med enebær. Man kan også tilføje grøntsager, hvis man har lyst. Ærter, spinat, majs, peberfrugt osv. ud i det uendelige.

Denne gang fik jeg det med lidt kartofler og broccoli til. + en lille dressing af skyr og rygeost. Den laves helt simpelt ved at bruge lige dele skyr og rygeost blandet med de krydderurter eller krydderier, man godt kan lide. Jeg synes især, at det gør sig godt med dild eller purløg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens træning