Numse: Cable kickbacks

I’m back

IMAG0313 (1)

I må undskylde skrabeæggene. Jeg plejer at købe øko eller fritgående. Men der er lidt lavvande i kassen i øjeblikket, så jeg gjorde en undtagelse

Der har været ret stille her på min lille blog. Men der har heller ikke rigtigt være noget at skrive om. Jeg har været syg. Sådan med feber og ondt i hele kroppen, og det har holdt ved i halvanden uges tid. Det er dog ved at være overstået nu, og jeg er fit for fight igen.

Jeg startede dagen med at gå ned og handle en masse gode ting, så jeg kan komme op på hesten og fortrinsvist leve af god, sund og clean mad igen. Masser af grønt, tun, 3-7%oksekød (som var på tilbud – jeg handler altid om Søndagen, for der er der oftest kød på tilbud), æg osv. Så jeg er klar med masser af lækre madpakkesalater til næste uges ret intense eksamensskrivning. Mit bachelorprojekt skal afleveres om halvanden uge, så der er godt travlt.

Jeg skal have fyret op for træningen igen, og har også en løbe app, jeg skal prøve. Zombies Run hedder den. I skal nok få et rewiew, når jeg forhåbentligt får prøvet den senere.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Numse: Cable kickbacks