Et nyt træningsprogram

Numse: Cable kickbacks

Denne her er til numsen. Den bider hårdt og man kan virkelig mærke det brænde. Jeg kan i hvert fald, og jeg kan som regel mærke den i flere dage efter, jeg har udført den.

Det er en isolationsøvelse til den store baldemuskel gluteus maksimus. Men jeg synes nu også, at den går godt i forsiden af låret på det ben, man står på.

Jeg kan bedst lide at udføre den med min overkrop halvvejs mellem vandret og lodret, hvor jeg sparker benet op, så det også bliver næsten parallelt med gulvet. Nogle vil hellere stå ret op, og så ikke sparke benet så langt op. Jeg vælger ikke at gøre det på den måde, da jeg synes, det lægger ret meget pres i knæet på benet, man støtter på. På den anden måde kan man bedre være lidt eftergivende i knæet og undgå at låse det.

Det er vigtigt, at man tager “kick” i kickbacks alvorligt, og virkelig sparker igennem. Forestil dig en vred hest, der losser bagud med det ene ben – vær den hest;p Og hold så igen, når du igen sænker benet. Vægten skal ikke sige nogen lyd, når den lander – det skal gå langsomt. Faktisk skal den helst slet ikke lande. Men det er lidt hårdt;)


Hende her gør det på den måde, jeg synes bedst om.

Hvis man er meget utrænet, kan man i første omgang give sig i kast med en version uden vægt. Man står på alle fire, og sparker det ene ben bagud. Ligesom hende her:

Den er også fin, hvis man ikke har maskiner til rådighed. Har man brug for vægt, kan man få vægte, som er lavet til at spænde rundt om ankler og håndled.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et nyt træningsprogram