Gårdagens træning

Skulder: Side Lateral raises

Side lateral raises er en øvelse, som først og fremmest en øvelse for skulderen. Den træner den muskel der hedder deltoid musklen. Jeg har ikke kunnet finde noget danske navn for den, men her er den:

 

Jeg synes personligt, at det er rigtig flot til kvinder, når den muskel er veludviklet. Og den giver en bredere overkrop, uden at man behøver at blive stor og buff. Mange kvinder kæmper med den såkaldte pærefom, hvor underkroppen virker tung og stor i forhold til overkroppen. Inklusiv jeg selv i mild form. Jeg har en meget spinkel overkrop, og det lidt fedt jeg har på min krop, det er på numsen, hofterne og lårene. Og eftersom de er normale i størrelsen skal jeg jo ikke forsøge at tabe mig. Så det skaber en lille ubalance mellem størrelsen på overkrop og underkrop. Løsningen er at gøre skuldrene bredere for at udligne det lidt. Og der kan jeg rigtig godt lide denne øvelse. Hvis man udfører den korrekt uden at overkompensere med resten af armens muskler eller ved at skabe mommentum ved at svinge med resten af kroppen, så brænder den virkelig igennem i skulderen, og kan virkelig mærkes. Det er en af de øvelser, hvor jeg løfter aller mindst, og virkelig synes den sidste gentagelse er hård.

Hende her er virkelig god til at vise og fortælle, så lyt til, hvad hun siger:

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gårdagens træning