Morgenmad

58 kg

IMAG0356

Jeg har aldrig før vejet 58 kg. Og sidst jeg vejede 57 kg, da jeg var 19 år gammel, følte jeg mig oppustet og “blævret”. Altså slank men bare alt for blød i det.

Men i dag sprang jeg op på vægten. Jeg gør det ikke særligt ofte, da det jo svinger en del fra dag til dag. Alt efter hvor meget væske man holder, hvor man er i sin cyklus osv. osv. Og vægten sagde 58 kg, og jeg føler mig hverken oppustet eller blævret. Tvært imod er jeg gået en tøjstørrelse ned, siden jeg begyndte at træne. Og det på trods af at jeg spiser meget og ligger i kalorieoverskud hver eneste dag. Siden Januar, hvor jeg begyndte at træne på hold i Fitness World (og begyndte at styrketræne på egen hånd i April), har jeg altså taget 5 kg på. Jeg er meget meget stolt og glad! Til at starte med, måtte jeg lige bekæmpe en gammel følelse af, at jeg absolut ikke skal veje mere end 55 kg, og jeg nåede faktisk at blive lidt ked af det. Men når jeg kigger på mig selv i spejlet, så ser jeg kun gode forandringer og en sundere og stærkere krop. Så skidt være med, hvad min vægt er:)

Desuden kan jeg nu benpresse 130 kg 8 gange (og sikkert mere, hvis jeg havde prøvet), tage 10 armbøjninger, bænkpresse 2×14 kg dumbbells, lave en rigtig pullup (prøv det, det er sværere, end man lige tror) og ikke mindst lade være med at spise chips i næsten 2 uger (tro mig, det er en stor ting for mig!;)

IMAG0358Desuden kan jeg både mærke og se Biceps og triceps. Før kunne jeg ikke mærke eller se den store forskel på, om jeg spændte i armen eller slappede af. Men det kan jeg i den grad nu. Det er jo ikke fordi, jeg har fået mega store guns eller sådan noget:p Men de er i den grad blevet pænere og stærkere.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Morgenmad